Lama sudah senyap sepi

Monday, February 18, 2013

Lamanya tak mengupdate kat sini.....sunyi sepi yerk?.....aku tak menghilang ke mana....ada kat sini dan masih berblog....cuma tak update kat blog sendiri jer.....masih lagi berjalan2 membaca blog kawan2...
Kenapa sunyi?....lately rasa 24 jam tu macam tak cukup ajer....ker aku yg tak tahu manage masa?
Macam2 benda nak kena buat...macam2 benda nak kena tengok....macam2 benda nak minta perhatian....dpd rumah ....sampai pejabat....sampai rumah balik.......roda berpusing. Penat...tak usah nak cakap..tp hati gembira.....
So expected tahun ni aku tak kerap mengupdate walaupun cerita berkoyan2 kalau nak share....
2 minggu lepas baru balik dpd workshop kat melaka ..abis aku angkut hubby dan anak2 sekali since dzakwan demam tak kebah...takkan nak tinggalkan pulak...sib baik hubby boleh bercuti maka ke melaka la kami .....kat sana pun aku sempat jumpa anak2 masa malam ajer yg lain semua hubby uruskan....terima kasih banyak2.....
Balik melaka...macam2 benda pulak nak kena tengok kat pejabat.....pening kepala aku ......
Hujung minggu aku & hubby pergi menjengok anak teruna kat asrama pulak.....kata hubby tahun pertama anak kat asrama....kena la rajin2 jengok....hmmm..ye la bangg...... :)

Apapun...aku suka menjalankan tugas2 aku nih.....penat hilang bila tengok anak2......agaknya macam tu la parents kita dulu yer....


gambar takde kaitan dgn cerita.....ni kemalangan yg berlaku sebelum CNY baru ni kat depan rumah MIL...betul2 jalan masuk....rumah MIL ni memang depan dia jalan besar utama ke taiping bagi sapa2 yg tak mau ikut highway....kejadian sebelah malam selepas maghrib...ni gambar diambil esoknya masih tak alih2 lagi. MIL kata rumah bergegar kuat ........sib baik lori tu tak terus masuk ke halaman rumah...nauzubillah.....




Dalam dok sibuk macam2 tu...sempat jugak aku menghabiskan 2 bijik novel....yg kat atas ni salah satunyer....haha.....ada berbijik2 lagi nak bagi habis......

cukup dulu.....nanti2 bila aku ada kesempatan aku update berjemaah lagi.......tunggu yer....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook