Pertama kali rasa....

Thursday, December 20, 2012

Mesti korang kata aku ketinggalan kan?
Hehe....kalau korang nak tau....ahad lepas adalah hari pertama aku rasa crepe durian walaupun dah heboh org dok crita.....almaklum akak busy tak sempat nak pergi cari apatah lagi mencuba buat.
Sib baik la biras aku yg dok setaman ni rajin mencuba pelbagai resepi baru.....dapat la akak merasa sama....


Rasanya - ok la kat tekak aku .....pertama kali cuba jadi aku tak boleh la nak bezakan sedap atau tidak.....anak aku kata muak...


dapat jugak kek coklat kukus ni.....
terima kasih la maksu yer...nanti kalau buat cis cake ke red velvet ker mai la hantaq lagi.....kami suker ..hehhee....dasar......


pastu dinner kami malam tu gulai ikan bawal ngan timun favorite seisi rumah.......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook