Cerita pagi nih

Friday, December 07, 2012

Entry tanpa gambar lagi.......tak kira aku nak update jugak!!

Pejam celik pejam celik dah masuk december kan...kejap jer.....tak lama lagi 2013 pulak menunjukkan muka. Apa plan?....belum tersusun lagi ...macam banyak plan kan......

Hari ni aku sampai ofis tepat 830am tupun bawak kereta tak toleh2 dah....tekan ikut speed limit yg kadang kala terlepas jugak. Gara2 malam tadi tak tidur sbb adik DZ kejap2 bangun...bukan takat bangun jer siap menangis lagi di tengah2 malam buta....tu suara dia ...huuhu satu taman boleh dengar oooo......
Rasa badan dia macam nak demam, ada batuk sikit2..so bagi ubat dulu..dah tu tak bagi aku duduk suruh aku bawa dia berjalan ajer dlm rumah ...huhuhu...pening kepala mak......
Aku on kan recording bacaan yasin yg memang ada kat hp....baru la dia berenti nangis.....adik DZ ni satu perangai dia kalau tengah main ke tengah menangis ke...bunyikan lagu atau bacaan al-Q...sure dia senyap.....dah dekat kul 4am baru dia nak terlena.....huuhuhu...pening kepala....terbabas aku kul 6 bangun ...gagahkan jugak bangun sebb dok teringat nak kena sediakan breakfast utk anak2...masak nasi bagai lagi.

Elok nak gerak gi kerja....adik DZ buang hasil pulak...aduhai....minggu ni tiap2 pagi dia buang hasil awal....lawas sungguh anak mak nih....buat semua cepat2....antar dia rumah pengasuh dgn sengih2 dia ...alhamdulillah minggu ke 2 ke rumah pengasuh takde dah drama syahdu pagi2 hari.....ceria ajer dia tiap2 pagi ......

Tu la pasal aku lambat hari nih....lepas penat kejap mengupdate kat sini sambil suap makanan ....ada jamuan pagi kat opis hari ni.....ok ler aku pun tak sempat breakfast kat rumah hari ni....

Dah...dah...pergi sambung kerja.....petang nanti ada game bowling opis aku buat....best nih..tak sabar nak campak bola tu ......nak campak sekali stress minggu  nih kat lane tu kang......hehhee....




You Might Also Like

1 comments

  1. seumur hidup saya ni....tak pernah main boling tau...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook