Sembang kosong

Wednesday, November 07, 2012

Hmmm...byk hari dah tak update.
Masih berblogwalking cuma tak sempat update blog.....
Banyak benda nak cerita tp bila?...huhuuhu...

Untuk kawan2 yg ada anak, anak sedara, adik beradik yg ambik UPSR...result keluar 19 Nov yer....dah announce kat web kpm.

Aku berdebar ler jugak walaupun bukan aku yg ambik periksa...biasalah naluri hati seorang ibu..cehhh..
Berharap abang irfan dpt keputusan baik setimpal dengan usaha yg dibuat ...insyaAllah....

Beberapa hari menjelang cuti sekolah...aku dah kumpul hampir 6 jemputan kenduri kahwin....huaaa...kebanyakannya bertindan tarikh...tak tahu la macamana nak susun....

Weekend ni bermula fasa baru dlm family kami....fasa yg dah lama aku tinggalkan hampir 7 tahun yg lepas...cuba korang teka?...

ok cukup sembang hari ni...ok la update jugak la blog aku ni...at least korang tau aku masih lagi berblog..(ader ke yg kesah ...hehehhe....)....nanti2 aku update yer......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook