Tengah malam di Padang Kota

Saturday, October 13, 2012

Beberapa minggu lepas...anak sedara yg belajar kat matriks Arau mai rumah ngan kawan dia.....menghabiskan masa hujung minggu.
Since awal bulan poket kembang sikit.....bawak la budak2 ni meronda Penang Island.....kami pergi lepas maghrib sbb cadang2 nak pi pekena mee udang kat Teluk Kumbar....lagipun siang tu sibuk pi menjamu kenduri sana sini......
Budak2 ni bab berjalan memang cepat......
Beramai2 berhimpit2 dlm kereta .....riuh ngan budak2 ni bercerita...macam2 cerita ade.
Kami pi makan mee udang kat Ilyana Cafe Teluk Kumbar....sorry aku tak sempat nak snap gambar sbb sibuk melayan adik dzakwan......kalau ke sini aku selalu order mee udang, lala goreng cili, gulai ikan...(ikan sila pilih sendiri....)

Lepas melantak sampai licin semuanya.....kami gerak ke Padang Kota....tiba kat Padang Kota betul2 5 min lagi kul 12 tengah malam.. Padang kota tengah malam masih meriah lagi yer...punyer ramai umat dok bersantai kat tengah2 padang tu....budak2 kecik pun ramai dok berlari sana sini.....kami ronda2 ambil angin tepi laut sambil tengok org memancing.
Penat jalan kat situ bergerak pulak kat tengah padang .....budak2 ni memang seronok la....

Irfan sorang2 je jejaka...dok sibuk menyakat ajer kerjanye...

Ada tempat mainan bentuk kapal kat situ...adik mira kata nak jadi cerita titanic...

Permata hati kami......tunggu adik DZ join nanti....

Tetamu kami......

Tiba rumah dekat kul satu lebih...masing2 dah tertidor dlm kereta......tinggal driver jer yg berjaga....hehe..kalau driver pun lena...sapa nak bawak kereta...takkan nak tidor kat padang kota kot...hee

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook