Sapa kerja hari ni angkat tangan?...

Thursday, October 25, 2012

Aku sorang jer ke yg angkat tangan?....
Bagus tak aku dlm org lain sibuk bercuti sempena nak menyambut Aidil Adha...aku dengan bagusnya masih bekerja.....
hehhe...bukan la bagus sangat pun tp disebabkan cuti tahunan aku dan tinggal sikit dan aku dah kena peruntukkan utk perkara lain so tu la yg menyebabkan aku rajin datang kerja.....
Persiapan utk sambutan aidil  adha...petang2 nanti boleh buat....beraya kat rumah sendiri ajer. MIL aku pun beraya kat rumah aku tahun ni....so expected adik beradik hubby akan berkumpul kat rumah kami....meriah ...murah rezeki tuan rumah kan..kan.....
Hubby dan anak2 semua dah start cuti hari ni so...boleh la hubby beli apa2 yg patut dulu...petang2 nanti boleh masak....


gambar takde kena mengena dgn cerita.....budak kecik ni dah pandai nak makan sendiri....mlm tadi mak dia tak larat nak masak sbb balik kerja udah malam....ajak pi makan kedai ajer...dia paling sibuk....kalau nak suruh duduk kat baby chair kena ada umpan di tangan baru boleh dok diam....kepala dah botak balik....usahasama tukang gunting, ayah dan ibu.....hehehe....

Ok la korang ...Selamat Menyambut Aidil Adha yer esok.....insyaAllah kami ambik bahagian korban tahun ni...satu bahagian utk adik dz......
Ada kesempatan nanti aku buat auto publish utk pending story so tak la sunyi blog aku cuti nanti....tp tu pun kalau aku sempat la.....kalau tak korang tunggu jer la update nanti2...hehhe..macam la ramai beno pengunjung blog ni......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook