Kerja

Friday, October 19, 2012


Bila ada yg berkira bila buat kerja susahkan???
Hari ni agak stress sikit....ada sedikit migration system last week ....ada sedikit issue masih masih belum dpt diselesaikan......
Pada masa yg sama ada pulak isu lain yg timbul....ye la dulu kes2 berkaitan diselesaikan diperingkat HQ saja tp bila state ambil alih nampak byk la nak kena buat....bila dah byk mula la nak berkira2 sana sini...hhehe..
Macam tu la adat bekerja kan?...

Apapun muhasabah diri sendiri...mungkin kekurangan di mana2.....masih boleh bersabar dengan kerenah tempat kerja.....

Esok dah cuti....ada a few things nak kena buat week end ni.....tak mau fikir pasal kerja cuti 2 hari !!!!

Harap badan sihat.....aku rasa nak demam hari ni ...semlm sakit kepala & selsema....syahdu pulak bila anak2 dok di sisi bila tengok ibu tak sihat.....sob..sob...



You Might Also Like

2 comments

  1. weekend ni boleh la buat aktiviti yg boleh hilangkan stress .. take care

    ReplyDelete
  2. yup...weekend ni memang aktiviti utk keluarga.....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook