Jumpa Upin Ipin

Tuesday, October 02, 2012

Kejadian semasa penghujung syawal hari tu..hehe..baru nak cerita....korang jgn tak tahu ada lagi cerita2 lama yg aku tak publish lagi..dok mencari masa mengarang dan mengumpul gambar...satu satu la yer...yg pasti aku cuba update blog hari2...korang rajin baca korang baca...kalau tak pangkah ajer...

Dah melalut....hehe

Berjumpa dengan Upin Ipin ni masa rumah terbuka aidilfitri Pearl Maternity Hospital di Sg Ara Penang....tempat aku  melahirkan DZ...kali kedua dpt jemputan ...tahun2 sebelumnya tak berkesempatan nak pergi.....sementara en hubby rajin nak jadi pembawa....aku pun  dengan rajinnya pergi...makan free kan....
Program ni hari Ahad...rumah aku kat kedah so kedah ahad sekolah ...kena la tunggu anak2 balik sekolah baru gerak pi.....dekat kul 345pm jugak baru terhegeh2 nak kluar rumah....aku memang plan nak sampai sebelum kul 5pm sbb last penampilan U&I ni jam 5pm....sekali atas jambatan kereta bergerak slow la.....415pm dok atas Penang bridge lagi....abis la peluang...anak2 aku rileks jer aku pulak yg lebih2..hehe
Sampai kat destinasi lagi 15 min kul 5pm..masa sampai tu tengok U&I baru keluar dpd pintu bangunan...cepat2 ajak anak2 bergambar....yg jadi mangsa en hubby la sbb dia tukang ambik gambar sib baik dia ok layan kerenah mak & anak nih..hehehe..

See ..ini la hasilnya..budak2 dok berebut nak tangkap gambar ngan ipin ....aku siap2 dah standby kat tepi tu....

DZ pelik tengok makhluk yg lebih besar dpd ibu dier....hehe si upin tak tahu dah kemana kena tarik dengan budak2 lain....

Bergambar dengan Dr Rosita Ramli.....doktor yg telah menyambut kelahiran keempat2 anak aku....alhamdulilllah...sungguh berpuashati dengan layanan beliau since  anak yg pertama lagi.....kira aku jadi customer dia since 12 years back.....& still continue as her patient dlm bab2 org pompuan nih....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook