Nasi Jagung Ayam Golek

Friday, September 07, 2012

Hari ni post pagi2 sikit sbb ada masa free.
Hari ni adalah birthday en hubby......alhamdulillah moga terus dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dipermudahkan segala urusan...sentiasa berada di dlm peliharaan Allah dan sentiasa menjalankan amanah Allah sebaiknya. Terima kasih atas sokongan dan kerjasama yg diberi selama ini ......

Takde celebration ....malam tadi aku masakkah nasi jagung utk keluarga....first time cuba ...alhamdulillah..senang ajer rupanya.....hari ni tak tahu lagi.....tengok kesempatan yg ada sbb hari ni sibuk menguruskan anak2 ke kelas tuition......

Nasi jagung ayam golek. Aku masak lebih so pagi ni anak2 pun boleh makan lagi...hari jumaat kedah tak sekolah, budak2 bangun tido memang cari makan ajer.....sbb tu kena prepare makanan berat2 utk depa.....

Resepi asal aku ambik dlm buku 1 Hari 1 Resepi by chef Hanieliza.  Tapi aku masak ikut kesesuaian barang2 yg ada kat rumah ajer.....ayam golek tu aku beli ajer hehhe.....
Nanti aku share kan resepi simple yg aku gunakan tp asalnya memang aku rujuk kat buku tu......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook