Ianya sangat indah...

Thursday, September 20, 2012

Cantik kan?
Pemandangan dpd jeti nak ke Pulau Jerjak di suatu pagi nan indah.......
Thank you kawan for sharing this photo...really appreciate it.....




Apa motif letak gambar ni??
Takde motif apa2pun....aku terjumpa gambar ni dlm koleksi....sajer nak letak sini utk sharing view ni ngan korang.....mana tau leh tambah jumlah org dok bertenggek kat tepi jeti tu nak tembak gambar matahari muncul..hehhe
Pada yg berminat boleh la masuk list cuti2 mesia korang.......tak lama lagi kan cuti sekolah panjang......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook