Lemau betul ini hari...

Monday, July 23, 2012

Lemau tul hari ni.....monday blues?...tak jugak...selalunya isnin aku macam2 benda nak kena buat...so far dalam lemau2 aku hari ni...tinggal nak siapkan slide report je utk hari ni dulu....yg penting2 pagi tadi aku dah settlekan cuma tinggal part monitoring ajer...
Camna awal ramadhan korang?..Hari pertama dan kedua berpuasa keluarga aku agak meriah jugak....since jumaat malam rumah aku riuh dengan kehadiran anak sedara aku dan kawan2nya yg belajar kat pusat matrikulasi arau. Menyambut puasa...hari pertama memang seronok la bagi2 kerja bakar ikan, buat kuih....memang juadah buat sendiri la...semalam pulak anak sedara aku yg belajar kat UITM Penang baru sampai dpd melaka...sempat lagi dia balik kg..hehehe...aku sajer suruh dia turun kat bas station kulim..ajak berbuka dulu kat rumah aku sebelum hantar dia balik ke uitm....so semalam kami bernasi beriani ayam.....siap bungkuskan sekali utk anak sedara bersahur.....sahur dgn nasi beriani kau....hehhehe.....

Cukup cerita hari ini..bulan puasa masa rehat tengahari setengah jam ajer sbb dpt balik awal.....sorry la tadak gambaq dlm entry ni.....aku malas betul nak snap gambar sekarang ni....kena rajin2 balik nih sbb tak syok boh cerita takde gambaq......hehe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook