Aku setuju

Monday, June 18, 2012

Apa yg aku setuju?.....dulu masa badan sihat cergas bertenaga, umur pun masih muda2..aku memang tak berminat langsung kalau org cerita pasal supplement brand ni...brand tu...brand sinun......sbb pada aku...aku masih bertenaga utk menguruskan kerja2 yg ada......
Sekarang dlm usia hampir memasuki era 4 series.....aku akui aku perlukan bantuan supplement utk menampung kekurangan zat2 dlm badan ni.....sebelum aku ambil supplement....serius aku cakap...balik kerja, lepas masak semua memang aku penat...flat.....lepas baca sana sini sinun....aku ambik jugak beberapa jenis supplement...alhamdulillah...nampak berubah.....aku masih bertenaga utk uruskan kerja2 rumah....anak2....kerja2 pejabat....ke sana ke sini bila diperlukan.  Memang aku ada maid....tp masih ada kerja2 yg aku perlu uruskan sendiri ......
Alhamdulillah Allah masih beri kekuatan....
Untuk anda  anda anda semua yg membaca blog ni.....kalau rasa tak larat maknanya ada la kekurangan dlm badan kita ni...ambik la supplement tambahan...tak perlu yg mahal2 ....berjenama yg penting SESUAI!!!

Ok nak gi dulu...email beratus2 lagi hari ni aku nak kena belek sbb jumaat ritu aku cuti.....PENAT!!!

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook