Yang Pertama

Monday, April 09, 2012

Makanan pertama yg disuapkan ke mulut dzakwan...puree apple.
Tak makan banyak pun tp suka tengok muka dia bila disuapkan puree ni...rasa manis masam2 sikit. Masa bagi kat dzakwan tu aku campurkan dgn susu ibu sikit.....

Aku belum betul2 bagi dzakwan makan lagi.....rabu ni cuti so boleh la aku test bagi menu lain pulak.....

dapat 2 bekas....dpd sebijik epal sederhana besar.....

Bila dah lama bercuti dpd ada anak kecil, once dpt rasa seronok nak repeat balik every steps tumbesaran dia, nak perbaiki kelemahan2 masa besarkan anak2 dulu........alhamdulillah Allah beri peluang ini lagi....syukur sangat sangat


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook