Milk booster

Thursday, April 05, 2012

Saje nak update dah sampai awal..hehe
Oleh kerana aku exclusively bf anak dan akan mengepam 2x kat opis...so aku sentiasa suka mengunyah utk bagi perut kenyang..hehe....selain dpd bekal air, aku akan bawa jugak biskut @ roti @ kadang2 kedua2nya sekali. Aku suka bawak yg ni.....

Biskut IKO dan Quaker Oat....sesuai utk snack antara meal hour.  Pagi sebelum ke pejabat memang aku akan sarapan berat sikit macam nasi goreng, mee goreng, meehoon, kueytiew, nasi lemak...tengok la tahap kerajinan aku menyediakannya di awal pagi.....atau yg ringkas roti bakar @ roti celup telur dan letak atas pan.  So sampai ofis sambil2 buat kerja, kalau rasa lapar sebelum lunch specially selepas sesi pumping yg pertama...aku akan kunyah biskut ni......actually salah satu faktor penambah susu jugak sbb ada oats, kismis....alhamdulillah masih kekalkan bekalan 15-20oz susu yg diperolehi dpd 2x sesi pumping kat opis......

You Might Also Like

1 comments

  1. chik na pun suka makan biskut IKO as a snack .. tapi tak pernah plak try oat cookies tu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook