Suatu Ketika Dulu

Friday, March 23, 2012

Belek2 dlm lappy, terjumpa gambar ni

Masa ni baru2 belajar guna photobucket....
Masa ni suker sungguh menggayakan baju sedondon utk kedua anak ini
Masa ni bawa anak2 bermain pantai di kampung
Masa ni menunggu mentari tenggelam...
hmmmm....tiba2 rasa macam nak pulang ke kampung halaman..huhuuhuuu....

Note: Buat anak sedara ku...TAHNIAH atas kejayaan mendapat 9A's dlm peperiksaan SPM baru2 ni. Just in case kalau korang terbaca blog makcik ko ni......We're proud of you! Rasa macam nak pi peluk2 hang la ni jugak.....tunggu yer insyaAllah ada sesuatu utkmu......
Buat anak2 sedara yg lain....I'm proud of you all also......apapun keputusan yg korang dpt...korang harus gumbira sbb usaha korang dah berbalas.....perjalanan masih panjang.......

Anak2 sedara belah aku semua dah besar2.....bila balik kampung ramai sungguh yg boleh jadi baby sitter utk anak2 aku....hehe

You Might Also Like

2 comments

  1. Tahniah utk anak sedara azi....tumpang bangga jugak dgn kejayaan anak melayu kita yg berjaya..... :))))

    ReplyDelete
  2. thanks kak ani...yes proud for them...semangat utk anak2 yg lain...insyaAllah

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook