Hi tea dengan officemate

Thursday, March 15, 2012

Kejadian 9.3.2012 yg lalu..baru sempat nak update daaa....
Since dpt bos baru, macam2 ativiti kekeluargaan yg dirancang utk menambaheratkan hubungan kami sepejabat. Maklumlah Pulau Pinang kan terbahagi dua - tanah besar seberang perai dan pulau. Ofis kami pun ada dua - 1 di seberang dan 1 di pulau. Aku kadang2 terjah sana terjah sini memandangkan di kedua2 lokasi ada staff aku.
Program ni kami plan utk quarter pertama tahun ni...tak boleh buat selalu sangat tak terkejar nak buat preparation even small event pun.....ni salah satu aktiviti kokurikulum kami.
Hi tea ni simple jer...kami buat celebration birthday anggota, buat program exchange gift antara anggota...pastu sesi karaoke utk bos2 dan lastly pemilihan best dress.....walaupun ada yg tak berapa puashati dengan keputusan para juri..tp biasa la aktiviti ni utk suka2 jgn take it seriously......

hari tu kena jadi MC huhuhu...aku blasah ajer sbb dah lama betul tak pegang itu microfon.....macam biasa 2,3 min awal memang ketaq cakap pun ntah apa2 walaupun ada script buat panduan...tp lepas tu laju jer la.... partner aku lagi haru....ketaq terus sampai abis..hehehe....takpe first trial, next time mesti ko boleh dik....practise make perfect yer ..kena ingat tu...

ahli2 ofis yg sambut birthday....kalau korang nak tau most of office mate memang dah end of 4 series and early 5 series...hehehe....tu yg aku selalu perasan muda...hahhaha

nak bergambar kena carik geng2 muda....


ni la ahli keluarga pejabat kami. Ada lebih kurang 60 org tp ada jugak yg tak mai.  Tema hari tu Classic Black tp bos kami yg berdua tu dah tersilap tema...harus petang tu asyik depa dua jer yg kami denda. Dapat pulak mic kat tangan aku...memang suka betul aku suruh depa buat itu ini....sorry la bos...bila lagi kan..hehe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook