Sangat tidak berkesempatan..

Tuesday, January 31, 2012

Tajuk tak boleh blah..hehe...
Memang sekarang ni sangat tidak berkesempatan utk bercerita dengan cerita bergambar.  Gambar dok merata2 ada dlm hp sendiri, dlm camera, dlm berryhitam hubby.....sebb tu mood nak buat cerita bergambar ke laut.  Lama2 jadi cerita backdated je la.
Hari ni last day of January 2012. Kejap jer kan?....Another 11 mths to go.......
Pencapaian setakat ni....
- without fail aku berjaya menyediakan sarapan dan makan tengahari utk anak2 pada hari bekerja/sekolah. Anak2 dpt bawak bekalan setiap pagi...alhamdulillah
- aku masih lagi fully bf dzakwan..lagi 2 bulan utk capai target pertama....fully bf 6 mths
- aku dah mula kembali menghasilkan kilauan2 beads di busana2 yg dihantar oleh cust.....(walaupun progressnya seperti siput..huhuuhu...)

Apapun masih banyak lagi yg perlu aku buat dan perbaiki..insyaAllah dengan izinNya.

Aku nak tepek jugak gambar ni .....suka bila dpt bermain dengan manik2 itu semula......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook