Tunjuk gambar dulu..

Friday, December 09, 2011

Hari ni hari akhir Amira di Smart Reader Kids Taman Semarak, Kulim Kedah. Aku dah jadi macam resident parent kat sini sbb dah mula hantar anak2 kat sini since irfan 4 tahun lagi sekarang dah 11 tahun...maknanya dah 8 tahun kat sini - 3 org anak. Sekarang rehat dulu buat sementara Dzakwan nak besaq. Hasilnya ...alhamdulillah....macam kata hubby ..kita perkukuhkan dulu pembelajaran anak2 dpd usia awal...mudah nanti nak follow up bila masa sek rendah....

Ok tunjuk gambar ni dulu...cerita pasal ni aku update kemudian.....

gambaq tak clear sbb aku cilok dpd fb biras aku..hehhe

You Might Also Like

2 comments

  1. wah mmg resident betul ni. maknanya mmg puas hati dgn outcome SR kan? hope anak2 sy pun bole dpt banyak manfaat kat sini nanti. insyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. anak tu kita yg bentukkan. baik bentuknya, baik lah hasil nya. INSYALLAH..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook