Maharaja Lawak Mega

Monday, December 12, 2011

Tetiba rasa nak kisahkan pasal rancangan ni. Sebelum2 ni aku memang bukan pengikut rancangan lawak2 ni tak kiranya apapun. Tapi ntah kenapa rasa tertarik utk menonton MLM ni setiap minggu. Mungkin salah satu sbb anak2 aku minat tengok terus aku pun terikut2 sama..hehe....seronok jugak layan rancangan ni dgn anak2. Ada antara dialognya anak2 dah hafal dan boleh buat lakonan semula..hmmm ..itu lah penangannya bila rancangan tu asyik diulang2 kan kat astro tu.
Jumaat lepas dah episod ke 7. Tak byk episod lagi dah rasanya.  As per now aku suka dgn lawak Osbon yg dianggotai oleh Os dan Abon. Lawak mereka memang betul2 buat org ketawa..begitu jugak dengan Boboi (Harun salim bachik & afdlin syauki). Aku rasa 2 team ni antara yg akan memenangi MLM ni.

**nasib la cuti sekolah sekarang ni...

Sorry la tak bergambar...aku sajer nak menulis kat blog ni...gambar semua dlm camera belum berupload....

You Might Also Like

1 comments

  1. my youngest tu siap boleh hafal lagu2 depa ni..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook