dah jumaat..

Friday, December 02, 2011

Sekejap jer kan dah hari jumaat....maknanya dah masuk hari ke 4 aku start kerja balik.  Dlm masa 4 hari ni dzakwan tak meragam sangat...alhamdulillah senang sikit hati.  Malam pun tidor tak byk kerenah so dptlah ibu tidor lena. 
Esok ada beberapa agenda - pagi kena pergi concert SmartReaderKids Amira yg terakhir...pastu nak kena pi kenduri kawin anak staff pulak...ahad pulak nak kena prepare bahan2 mentah utk menu seminggu...hehe..rutin dah bertukar. Sekarang ni tiap2 malam dah kena prepare lauk anak2 utk esoknya, aku standby menu utk 5 hari bekerja....weekend kira lain...hehehe....
Yang best lagi tempahan jahitan manik pun masuk jugak walaupun dah bagitau tak boleh nak commit sangat ....tp tetap hantar nak buat camna....terima jugak la tp dah siap2 bagitau memang lambat siap..kalau boleh tunggu boleh la terima.
Dah byk entri tanpa gambar...aku betul2 tak sempat nak load gambar dpd kamera ke pc ni...nanti bila sempat baru boleh buat entri bergambar yer.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook