Cuti vs Kerja

Friday, December 23, 2011

Dah ramai yg bercuti panjang sekarang ni. Kat ofis pun tinggal berapa kerat aje yg dok buat kerja. Aku tak cuti dah...bagi chance kat org lain pulak bercuti (hehehe...ayat jaga hati sendiri....). Huhuhu..sapa yg tak mau cuti ooiiiii.......cuti aku ada belen beberapa hari lagi...terpaksa dibawa ke depan.....aku nak ambik cuti pun tak syok jugak sbb hubby dah tadak cuti. So dpd aku cuti sorang2...baik aku pun gi kerja jugak..lain kali boleh cuti. lagipun ada compulsary e-learning yg aku nak kena buat utk completekan performance tahun ni. Baru start semalam padahal dah diberi masa sejak 2nd qtr hari tu lagi..suka melengah2kan kerja ni la jadinyer...hehehe....takper2...tak sempat settle kat ofis maknanya kena la aku bangun tengah2 malam siapkan kat rumah....yg pasti by 31 Dec kena settle 2 tajuk....

Pada yg nak bercuti panjang...selamat bercuti dengan tenang moga korang semua happy dan masuk kerja balik tahun depan dengan rasa fresh dan semangat berkobar nak capai target baru.  Aku...akan bercuti jugak middle of next week sampai sehari dua lepas bukak sekolah sbb nak uruskan amira yg akan masuk darjah 1 tahun depan.

You Might Also Like

3 comments

  1. Sibuk sikit kan anak nak masuk darjah satu nanti :-)

    ReplyDelete
  2. ye la eynda....semua nak kena prepare + persiapan utk abang dan kakak juga..he. Dah start sekolah sibuk lain pulak....:)

    ReplyDelete
  3. k.ani pun x cuti tp dpt mc sbb x sihat. Tp x kemana pun duk umah jer.....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook