Lama tak bersiaran..

Monday, October 24, 2011

Salam semua...lama rasa tak bersiaran kat blog ni. Masa nak mengadap lappy agak terhad sekarang ni. Byk yg chik la nak update tp tak kesampaian lagi. Nak bw kat blog kawan2 pun kadang2 ajer sempat....
Masuk hari ni chik la dah 25 hari berpantang. Alhamdulillah sihat adanya...berpantang sendirian maknanya buat yg termampu ajer. Yang penting chik la, baby, anak2 lain dan suami semua berada dlm keadaan sihat...makan minum terjaga...walaupun tak begitu sempurna.
Ok nanti2 chik la sambung lagi...gambar baby pun tak update lagi...dok dlm camera tak transfer2 lagi tu pasal la ......

You Might Also Like

1 comments

  1. Tahniah...Slmt menyambut org baru!Update gmbr baby ekk....nak tgk baby dia. Smoga baby n mak baby sihat... :)))))

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook