Dah mula bercuti..

Thursday, September 22, 2011

Chik la dah mula bercuti sejak 2,3 hari lepas. Mulanya doc bagi mc 2hari je...semalam sepatutnya chik la masuk ofis semula....tp disebabkan awal pagi masa bersiap2 nak ke ofis, chik la tak boleh nak jalan....perut menekan2 ajer ke bawah...so decide ambik cuti jer terus...lagipun memang esok chik la dah apply cuti tahunan so continue je la semalam dan hari ni......
Belum lagi tanda2 sebenar nak bersalin or chik la pun dah lupa hehehe....bila sakit chik la rehat sat...terus hilang rasa sakit....so belum lagi la si kecil nak keluar kan....
Bila kat rumah....anak2 la paling suka sbb ada org nak masakkan makan tengahari diaorg. Selalunya bibik just goreng2 ikan, ayam atau telur je waktu tengahari..petang chik la balik kerja baru chik la masak. So bila chik la ada kat rumah...chik la akan masak utk tengahari terus ke malam sekali...itupun yg simple2 ajer tengok kekuatan kudrat hari tersebut.....
Sementara dok kat rumah ni boleh la chik la update kan cerita ceriti yg mana chik la tak sempat nak update lagi......actually kat rumah ni pun chik la dok layan email ofis jugak.......work from home hehe...
ok nanti2 kita sembang lagi......

You Might Also Like

4 comments

  1. Seronok la anak-anak yer, ada bonda melayan mereka :)

    Semoga dipermudahkan hendaknya

    ReplyDelete
  2. insyaAllah...ye la budak2 ni siap suruh buat jer kerja kat rumah lepas ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. Salam Azi. Punyalah lama x jenguk blog azi ni.....dekat setahun dah......sampai nak bersalin dah azi.....bila tu? Harap semuanya akan slmt....... :)))))))

    ReplyDelete
  4. w'salam....ye la kak ani....miss a lot cerita2 kak ani...insyaAllah sedang menunggu hari je ni...thanks moga dipermudahkan....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook