Apa khabar semua..

Friday, September 09, 2011

Lama tidak bersiaran. Agak kesibukan tp masih sempat bw ke blog kawan2 membaca kisah2 sambutan raya korang sambil membelek2 gambar ceria masing2.  Chik la masih tak berkesempatan nak update kisah raya....eh boleh nak update lagi ke?...rasa cam dah basi tp sebagai kenangan insyaAllah akan diusahakan.
Hari ni baru sempat nak sembang sikit kat sini tu pun sekejap ajer sbb chik la nak kena masuk ofis jugak hari ni. Lepas bercuti raya seminggu hari tu, chik la kena pergi berkursus pulak di Taiping selama 4 hari. Seronok dan penat sbb chik la tidak stay kat sana, berulang dpd Kulim-taiping....lebih kurang sejam jugak la perjalanan pergi dan sejam balik. Actually asrama disediakan tetapi memandangkan suasana asrama yg agak suram dan tak ramai yg stay so chik la rela ulang alik ajer..lagipun car pool dengan kawan so tak la penat sangat...masih sempat lagi menyediakan juadah ringkas utk keluarga makan malam.
Plan nak cuti hari ni tp tak jadi since staf chik la sorang dah warded akibat batu karang dan sorang bercuti menghantar anak ke IPTA. Lagipun banyak kerja yg perlu diselesaikan...so minta kebenaran bos utk masuk lewat sikit ke pejabat.....
Chik la sekarang dah masuk minggu yg ke 37. Tak lama lagi kan?....badan pun dah berat nak bawa....jalan pun dah selow melow....plan nak cuti awal sikit..insyaAllah kerja utk 2 minggu lagi....sekarang ni kena susun atur kerja yg nak ditinggalkan....hmmm...
Kena stop dulu......tengah masak lauk utk lunch anak2 ni lepas tu nak zasss ke pejabat....nanti bila free chik la update lagi dengan gambar2 yg ada....daaaa.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook