Sudah 15 Ramadhan..

Monday, August 15, 2011

Kejap jer kan dah masuk 15 Ramadhan....sok sok dengar la pulak lagu raya kat sana sini... Bagaimana dengan persiapan sambutan syawal?...Chik la tahun ni ala kadar ajer....baju anak2 semua dah siap beli sebelum puasa lagi...baju chik la...cukup la pakai mana yg ada...lagipun budget byk nak kena peruntukkan utk si kecil yg akan menjengah dunia tak lama lagi...insyaAllah......disebabkan dah lama tak terima orang baru so persiapan dah macam baru pertama kali nak dpt anak pulak....hehehe...

kuih raya  pun main tunjuk2 jer hehe..

Cuti raya ?..company memang dah suh cuti dpd isnin sampai jumaat..so chik la tak ambik cuti tambahan...plan nak cuti awal sikit sebelum deliver....tengok pada kelaratan diri utk bergerak ke sana ke sini...
En Hubby pun tak boleh cuti panjang....budak2 cuti sekolah pun seminggu so....ok la semua cuti minggu tu...

Raya kat mana?...kat utara ajer....tak balik melaka....tak larat dah nak travel jauh2....so tahun ni tak payah kalut2 sangat.....kami menyambut kedatangan syawal dengan seadanya....lebih excited nak sambut si kecil sebenarnya.......

Jom blogwalking kat umah kawan2.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook