Dah sibuk...

Friday, August 05, 2011

Chik la dah mula sibuk dengan tempahan jahitan manik since last month lagi.  Asalnya memang taknak ambik tempahan....tp kan kalau dah jenis kesian kat kawan2 pastu dah memang suker sangat dok buat benda ni...ambik la jugak yg simple2 punyer....jadinya sekarang ni memang tadak time free langsung kecuali masa tido.....

Yang terkini.....simple dan dah serahkan pada tuannya.  Ada lagi gambar dlm camera ...chik la tak sempat nak download lagi. Yang ni dok dlm hp....so layan ni dulu.....

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook