Transformer

Tuesday, July 19, 2011


Sabtu lepas baru berkesempatan bawa anak2 gi tengok transformer 3D..tu pun sib baik dpt booking tiket online. Chik la bukan la rajin sangat gi tengok movie ni tp disebbkan dah janji ngan anak2 kena la jugak layan. Ingat nak carik cd jer tp si ayah pulak kata tak syok, nak layan 3D jugak..maka berderet2 la mak buyung bersama en suami dan anak2 ke panggung wayang kat Queensbay mall gi layan si optemes prime dan rakan2nya.
Kesian kat adik mira sbb cermin mata 3D tu tak boleh nak sangkut kat telinga dia..besar...so terpaksa la dia pegang itu cermin dpd mula cerita sampai habis...dah tu mak dia la yg jadi tukang suap popcorn dan air kat mulut comel dia tu...hehe...
Overall cerita dia ok la....mula2 sebelum masuk panggung chik la dok pikir camna la nak abiskan masa kat dlm panggung ni nanti ..hehe tp chik la tak sempat nak rasa mengantuk pun bila tengokkan effect2 cerita ni....terutama bila nak bertukar2 dpd robot ke kereta/lori..dpd lori/kereta nak ke robot....memang best..rasa macam badan kita pun nak transform sama..hahaha
Abis cerita perut pun lapar..layan nasi beriani claypot kat Kapitan depan Qbay tu jer...pastu terus balik umah sbb hubby dah siap2kan barang2 nya utk sesi memancing lagi......

Sorry la kawan2 takde gambar langsung sbbnya sejak 2menjak ni memang tak suka bawak handbag ka apa bag ka suka nak jalan berlenggang2 jer...ic, lesen semua masuk dlm dompet hubby....ada tak der pun hp jer dok dlm poket.....dan dah tentu semua perbelanjaan di bawah tajaan en suami...hehhe

You Might Also Like

2 comments

  1. anak2 bujang i pun dah merengek tuu..

    ReplyDelete
  2. hehe...layan jer kak yan...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook