Terima kasih Harimau Malaya

Friday, July 29, 2011

Siapa tengok game rimau vs singa semalam?...chik la tengok tp lepas singa masuk gol dah tak tengok dah sbb nak kena tolong adik mira menghafal spelling dia.
Kenapa  tajuk macam kat atas tu?....chik la ucapkan terima kasih sbb at last Harimau Malaya berjaya menarik balik minat chik la utk dok depan tv tengok bola.  Dah lama dah chik la tinggalkan minat ni sbb team yg ada tidak menepati citarasa. Chik la ingat lagi dulu kalau ada games siaran langsung, chik la memang pastikan tidak ketinggalan. Walaupun you all kalah chik la tetap sokong korang...and tahniah to Khairul Fahmi yg berjaya mengawal gawang gol tu dengan baik walaupun singa berjaya jugak bolos....suka betul tengok cara ko tepis bola2 tu.....macam kata irfan....ok tu fahmi ada..mesti gol tak masuk punyer...
Irfan dah macam ayah nya pulak bila tengok bola....hehe sib baik ayah takde umah sbb kena kerja..kalau tak mau gegak gempita umah dibuatnya dengan suara depa berdua!!!

Walaupun tak berjaya ke pusingan seterusnya...diharapkan Harimau Malaya tetap gagah  & teruskan perjuangan dengan penuh gaya.........:)

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook