Esok cotiii....

Wednesday, July 06, 2011

Esok adalah hari cuti umum utk warga pekerja di Penang sempena sambutan World Heritage Day....pastu sabtu nanti adalah hari jadi TYT Penang....tempat kerja chik la bagi replacement cuti hari Jumaat. Maknanya bermula esok sampai Ahad chik la akan bercuti.....bestnyerrrrr....
Since anak2 sekolah, maka ibu ngan ayah dok melepak kat rumah jer la...boleh ke?...hehehe....
Chik la plan nak buat a few things:
1 - nak cuba settlekan tempahan jahitan manik yg ada ....huhuhu dlm kata tak nak terima tempahan tau2 dah ada 12 helai yg nak kena settlekan sebelum raya....ni semua regular customers yg dah antar awal2      2,3 bulan lepas sbb nak jugak baju mereka dimanikkan...so redho jer la sbb chik la memang dah pesan      awal, chik la akan cuba siapkan ...kalau tak sempat harap maaf.
2 - nak cari balik baju bajan abang kakak masa baby dulu...hari tu dah asingkan so kena buat pilihan semula  utk yg masih boleh digunakan...so nanti tak payah nak beli banyak.
3 - week ni dah masuk 28 wks....huhuhu dah tak lama lagi....harap2 semua ok. Takat ni check up semua      tiada masalah..berat pun dah bertambah2...jalan pun dah makin slow..hehe
4 - rehat...rehat....layan tv...layan masak...layan makan.....

Untuk warga Penang ...selamat bercuti yer!!!

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook