Abeh dah cuti....

Monday, July 11, 2011

Esok dah start kerja balik....5 hari bercuti..hehe.....sekarang ni tengah load email opis dpd rumah so esok boleh clearkan cepat2....pagi tadi pi check up 28wks...semua ok kecuali berat badan turun sikit...tp berat baby naik....takper la berat badan mak dia tak naik janji baby membesar mengikut usianya....tinggal lebih kurang 12 wks ajer lagi.....barang2 baby...satu pun chik la tak uruskan lagi...masih ada masa lagi...
Balik check up sempat meronda cari durian sbb nak bagi kakak afiah bawa ke sekolah kafa - ada jamuan. Masakkan pulut ...dush siap 40 bungkus pulut durian utk kakak makan bersama kawan2 ....alhamdulillah rezeki anak2.......
Entry ni takder gambar la....ntah kenapa memang kelaut sungguh sekarang ni bab2 nak ambik gambar...hehe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook