Salam Pagi Jumaat

Friday, June 17, 2011

Entri tak bergambar......

Hari ni dah jumaat..bermakna esok dan lusa cuti...hmmm..seronoknya bila cuti...dpt rehat2kan badan disamping melayan kerenah anak2.  Apa plan esok?.....Zero....dok umah ja kot sbb esok en hubby ada plan memancing lagi...so yg lain2 kena dok umah ....buat masa sekarang ni chik la memang malas nak bergerak ke mana2 kalau sorang2 @ dengan anak2 kecuali en hubby ada bersama. 
Kandungan chik la dah masuk 25wk++ so dah tak byk minggu lagi ....kejap jer masa berlalu.  Berat pun dah makin bertambah2..selera makan tip top..hehe..memang tiap2 kali pregnant chik la takdak alahan dan selera baguih punya layan...harap2 kali ni pas bersalin...berat nipun mudah utk menurun.....Preparation utk bersalin & baby...zero...satu pun tak buat lagi...byk masa lagi nak pikir.....baru dok keluarkan baju2 lama  abg & kakak masa baby dulu....masih ada yg elok tersimpan dan boleh guna...cuma nak kena cuci semula.....
Ok la ...cukup la celoteh hari ni.....times up....nak buat kerja pulak...hari ni mai awai kat opis sbb kakitangan dlm building ni ada aktiviti senaman pagi.....so mai awal boleh parking elok2 kat basement ...tak kacau org yg nak ber 1,2,3,4...8....lapan lagi.......

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook