Cuti Sekolah Datang Lagi..

Monday, May 30, 2011

Cuti sekolah dah bermula. Bagi anak2 di Kedah, cuti dah bermula since Jumaat hari tu lagi.  Anak2 chik la betul2 enjoy bila dah start cuti....maklum la lepas abis exam....dok rumah week end baru ni pening kepala dengan kerenah masing2...sampai kekadang mak dia boleh naik angin..hehe...
Bila cuti sekolah bermula la kenduri kawin sana sini. Hujung minggu atur jer nak pergi kenduri ....kalau kat utara ni selain dihidangkan dengan nasi minyak, nasi tomato ...kadang2 tuan rumah sediakan jugak laksa, mee rebus, bubur kacang...dan lain2 sebagai hidangan kepada tetamu.  Ikut suka  la nak makan apa...janji perut boleh layan.
Cuti sekolah jugak adalah sesi jalan2 ....so apa plan kawan2 semua cuti nih?.....
Chik la mungkin nak balik kg chik la kat Melaka cuti sekolah ni.....sambil2 tu boleh la singgah sana sini sepanjang perjalanan tu....anak2 tak sabar nak tunggu ...mak dia pun sama jugak...

So kawan2 semua ..selamat bercuti!!! Hati2 di jalanraya......

You Might Also Like

2 comments

  1. Anak i kesian. Naik sekolah nanti baru exam.. Tak enjoy cuti..

    ReplyDelete
  2. happy holiday buat Chik La sekeluarga.. Chik Na pun nak balik KB malam nih :D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook