Cerita lama

Wednesday, May 25, 2011

Tengah dok belek2 gambar2 kat dlm pc ni terjumpa la pulak gambar 3 beradik ni yg chik la lum  update kat sini.  Gambar tak berapa elok tp nak letak jugak kat sini....diambil ketika menghadiri program appreciation pelajar2 kumon cawangan kulim. Kalau tak silap program ni awal April aritu...tak la lama sangat kan..hehhee...
Alhamdulillah tiga2 dpt medal.....moga dipermudahkan mereka menuntut ilmu ...amin....

Adik dengan cikgu besar kumon ..muda lagi cikgu ni

Gambar ni jauh sikit...hehe...kak afiah siap cakap dia ketaq masa ni....

Abang irfan nak pulun lebih sikit tahun ni sbb target nak dpt sekali lagi gold medal utk tahun depan....insyaAllah...yg penting kena usaha lebih.  Cikgu ni dah ajar abang irfan semenjak abg irfan 4 tahun lagi masa kat Smart Reader...pastu continue kat kumon..memang dah faham dengan perangai abg irfan.....sentiasa membantu naikkan semangat budak2 ni.....terima kasih teacher...really appreciate it!!

You Might Also Like

4 comments

  1. tahniah buat anak-anak !!!

    ReplyDelete
  2. congratulation tuk anak dan ibu..

    ReplyDelete
  3. Chik na & kak yan - alhamdulillah...perjalanan masih jauh lagi...

    ReplyDelete
  4. tahniahhhhh ..

    kumon ni bagus kan ... nampak dah potensi suffiya. tapi ramai budak cina dari melayu ...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook