12th Anniversary.....

Monday, May 23, 2011

Alhamdulillah....hari ni genap 12 tahun usia perkahwinan kami......moga ianya terus berkekalan hingga ke hujung nyawa.....Alhamdulillah telah dikurniakan 3 permata hati dan 1 lagi coming soon...so hadiah paling berharga utk tahun ni.....kita tunggu September nanti InsyaAllah.....
Hubby kata kejap jer dah 12 tahun...hehhe....dan dah 12 tahun jugak la chik la berhijrah ke utara semenanjung nih......ingat dulu lepas abis belajar dah tak datang dah ke utara nih....rupa2nya jodoh kat sini....kenal hubby pun lepas dpt kerja....tu la yg dikatakan jodoh....alhamdulillah 12 tahun dah macam2 dilalui... doa chik la moga kami tetap tabah walau apa jua dugaan yg mendatang....moga diberi kekuatan pada kami untuk mendidik anak2 sebaiknya...amin.....

Gambar insan google......

Takde aktiviti2 potong cake....petang nanti chik la masakkan tomyam udang besaq yer.......pastu nanti cuti sekolah kita jalan2 satu family balik  Melaka yer........hmmmmm.....bestnyerrrrr......

You Might Also Like

5 comments

  1. Happy 12th anniversary buat ..semoga berbahagia ke akhir hayat.

    And Tahniah sebab nak dapat baby baru :D ...

    ReplyDelete
  2. happy anniversary azi ... ;)

    ReplyDelete
  3. Chik na & nieza - thanks...

    ReplyDelete
  4. syaheroes-mimie.blogspot.com25 May, 2011

    hepy anniversary kak azie..kenal sy tak?? mesti kenal punye..hihihi

    ReplyDelete
  5. Tq syaheroes...lepas masuk blog baru tau siapa itu....keep in touch!!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook