Tenggelam Timbul...hehehe...

Tuesday, April 05, 2011

Tenggelam timbul dah chik la yer sekarang ni....entry pun berjadual...kekadang sempat jadual kan 1 @ 2 entry jer walaupun citer ada berderet2 nak dimasukkan dlm blog....bila dah tertunda lama sangat macam tak best dah nak update  hehe...
Kenapa jadi camtu?....



Sekarang chik la dah jadi pengunjung setia kat tempat atas tu....hehe...dah nak masuk 4 mths  sbb tu la blog ni pun tenggelam timbul ceritanyer.  Pregnant dlm usia hujung2 30an ni memang byk dugaan..badan pun tak sekuat masa dulu2 hehe..tp alhamdulillah setakat ni chik la sihat dan doa2kan la chik la sihat sehingga saat melahirkan...chik la akan terus update blog ni bila berkesempatan....bukan la tak larat sangat...cergas lagi...cuma kena banyak rehat jer sambil membesarkan badan..hehe...

You Might Also Like

3 comments

  1. Tima kasih....dok study balik blog2 mama bf sbb dah tinggal lama dekat 6 tahun...hehe

    ReplyDelete
  2. assalam

    akak last pregnant masa umur 36. tak larat sangat.. nak push pun tak berdaya.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook