FiShInG tRiP

Saturday, April 23, 2011

 Fishing trip ni hubby punyer trip bukan chik la.....idak ler dlm keadaan gini nak berfishing2 trip lagi. Masa godek2 camera terjumpa gambar2 ni maka harus la diabadikan dlm blog ni...hehe.
Trip ni hubby pi mid of Mac aritu....mengidam dah lama nak berfishing trip di perairan Thailand...biar kan jer la dah hobi dier nak buat camna...one way of release penat lelah kat tempat kerja. Hubby gitau dekat 5-6 bijik kereta yg join the trip & dekat2 20 org jugak la kalau tak silap chik la....tp naik bot lain2. Trip 4 hari 3 malam....maka tinggal la mak buyong ni menguruskan perihal rumah ke sana sini tercungap2 dan mengah2 ..hehe...
Jom layan gambar...nak crita banyak pun chik la tak pi......:)

Hubby kata hasil tangkapan dekat 8 tong cam atas tu. Ni masa dah sampai kat rumah salah seorang pemancing utk sesi bahagi2 ikan.


Ni la antara ikan2 yg dpt ditangkap...macam2 spesis dok ada...yg paling best yg kat depan itu..ikan jenahak....puas makan walaupun hasilnya telah dibahagi seramai 10 org....

Lagi ikan...kalau jual kat pasar malam ni ok jugak...hehe




You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook