Siapa punyer kerja?

Monday, March 07, 2011

Hari ni bila chik la nak buka gmail dan blog chik la..something wrong somewhere...semua tak boleh buka...ada misused activity kat google id chik la. Terkejut la jugak sbb week end baru ni chik la hanya buka sekejap ajer blog dan tak buat apa2 update. Siapa la yg punye kerja cuba nak hacked chik la punya id ni?...Sib baik boleh retrieved balik..kalau tak...sedih la chik la hilang blog kesayangan tu..huhu..

Kawan2 yg lain pernah jadi tak macam ni?....camna yer nak elak supaya tak jadi lagi benda yg sama?....

You Might Also Like

2 comments

  1. tak pernah kena hacked ..

    ps: sedapnya apam balik tu, senang ke cara buatnya??

    ReplyDelete
  2. Chik na: senang jer buat apam balik tu....agak2 tak tahu nak buat apa utk minum petang aku bancuh jer..hehe..kejap je siapnya..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook