Pertama kali dapat....

Monday, February 14, 2011

Ari tu sebelum balik kampung....elok2 nak start kereta, en posmen pun sampai....ada surat utk chik la.  Selalunya surat2 yg sampai masa ni ialah bil2 bulanan so chik la tak ambil pusing sangat la. Tetiba terdengar hubby kata...macam dpt cek ja ni......sepantas kilat gi kat hubby...dlm kepala dok terpikir sapa pulak la yg bagi chik la cek ni....excited sungguh la.....hehe..rupa2 Tupperware punye cek..ooooo...baru la chik la teringat ari tu ada sms tentang komisyen jualan yg chik la dapat. 
Chik la join tupperware beberapa tahun yg lepas. Bukan la niat nak business sangat...tujuan nya nak beli utk kegunaan diri sendiri...pastu bila bawak katalog kat opis dan sedara mara mai rumah tengok depa pun pakat tumpang order.  Alang2 chik la pergi beli barang so chik la belikan utk order2 depa ni.  Seronok la jugak boleh ajak kawan2 sama guna produk berkualiti. Bila dah ramai users....dan bertambah beliau maka ini la hasilnya....pertama kali chik la dapat...walaupun tak banyak tp boleh la utk org yg sajer suka2 macam chik la ni....hehe
Pada sapa2 yg berminat nak gunakan produk ni atau yg nak tahu tentang produk ni dengan lebih lanjut, boleh la tinggal email add & soklan kat chik la...nanti chik la cuba jawap. Tak rugi tau guna produk ni.....kata org alah membeli menang memakai........

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook