Pertama kali....

Monday, January 31, 2011

Apa yang pertama kali?....hehhe sebenarnya ni aktiviti jumaat malam yg lepas. Pertama kali kami bawa anak2 bermain bowling...pertama kali irfan, afiah dan amira bermain bowling.....pertama kali kami bermain bowling sekeluarga.....
Ntah apa mimpi hubby ajak kami semua bermain bowling di Ole Ole Super Bowl Giant Kulim walaupun memang dah lama berminat nak ke sana.  Sampai lebih kurang jam 8.30mlm sbb petang balik kerja chik la kena hantar budak bertiga ni ke kelas kumon dulu...sampai rumah sembahyang maghrib siap2 baru la boleh keluar rumah. Penat memang penat tp dok pikir esok dah sabtu ..cuti so apa salahnya berjimba2 kejap...hehe
Chik la bukan la selalu bermain bowling ni ....jarang sangat2 ..hubby pun sama.....kami main bowling bila disenaraikan oleh ofis masing2 kalau sajer2 nak pergi memang selalunya tak jadi..hehe. Oleh sebb itu kami dengan bangganya berlenggang kangkung berderet2 anak beranak dengan bibik pi ke super bowl...tiba kat sana ...si chasier pun tanya stokin ade?....hehhe masa tu baru la bertepuk dahi chik la....luper la....padan muka kena la beli.....tak pasal2.....ingat len kali kalau nak main bowling lagi bawak stokin tu.....cheh siap bagitau kat bibik......
Anak2 memang teruja ....siap2 semua hubby ambil turn mula2 la kan....last sekali bibik...bibik pun kami bagi peluang main bowling.........dia pun teruja mengalahkan budak2 nih....mula2 main semua pakat masuk longkang kecuali chik la yer....walaupun jarang main tapi prestasi menten...markah cecah la jugak 80 ke atas...hehe. Anak2pun dah round2 terakhir baru la boleh pungut mata....
Tak banyak gambar sbb sibuk dok ajar irfan dan amira baling bola....

kat sini la kami berbowling ..lane 19

gaya kena ada kak..hehe...3 pusingan terakhir baru la tak masuk longkang...biasa la kak first time baling mana boleh terus strike kan..hehe

adik mira tukang tunggu bola jer....lain tahun pulak yer baru adik boleh main...

Ending nya...chik la la juara nya...bibik pun boleh tahan jugak walaupun pertama kali pegang bola bowling....kekekke

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook