Yang terkini...

Tuesday, December 07, 2010

Fuh..fuh...fuh...berhabuk ka ini blog?...hehhe..sian blog ni kan...apa nak buat...tetiba mood berblog hilang entah kemana....sempena tahun baru ni...harap2 azam chik la nak berhijrah jadi insan rajin mencuba pelbagai benda2 baru akan berhasil.....apa azam blogger2 sumer?
Salah satu azam chik la..nak tambahkan ilmu perihal manik memanik ni.....insyaAllah moga dipermudahkan. Alhamdulillah hubby dah bagi green light so boleh la chik la tambah2 idea mana2 yg patut utk jadikan beading chik la lebih creative dan daboomm...insyaAllah...
So takmo citer panjang sbb kejap lagi nak bersilat kat dapur plaks.....
Last Sunday (5.12.2010) chik la join kelas beading yg dianjurkan oleh cikgu sheikh di Taman Nusantara, Penang. Best sungguh kelas ni sbb selain dpd dpt belajar dsign baru chik la dpt berkenal2 dengan kawan2 baru. Memang semua peserta yg lain tu chik la first time kenal...memang semua best...friendly macam dah kenal lama...so utk kelas ni chik la dah tambah 10 org kenalan baru secara bersemuka...
Tak byk gambar yg chik la ada sbb terlupa bawak camera...memang dah siap charge bateri dah malam sebelum tu tp pagi tu boleh lupa la pulakss.....dah half way baru tringat camera sudah lupa la....gambar yg ada ni pun chik la cilok dpd fb cikgu sheikh....sorry aaa cikgu sudah cilok baru bagitau..hahaha...apapun kalau cikgu mai mengajaq kat penang ka kat kulim ka jgn lupa habaq noh....



sebelum tu chik la update dulu hasil jahitan chik la sebelum g kelas. Yang ni baju  kak long chik la yg chik la sudah simpan laammmaaa...jugak. Long kalau kau baca blog aku...sorry banyak2 aa...aku harap kau dah tayangkan baju ni kat kedai jait kau..boleh la org bukit rambai menjamu mata..haha

Ni la hasil lepas hampir 9 jam dok menelek manik dengan cikgu ..dpt la blajar 5 dsign baru...memang best..yg ni yg paling chik la suka...mungkin sbb warna biru sama...biru selalu menceriakan ....

gambar cilok kat fb cikgu...hehe..tengok la kami2 yg bersusah payah menepati piawaian yg ditetapkan hehhee...

Ni la para pelajar pada hari tersebut..ada sorang lagi dah balik awal, masa ni dah dekat nak 6.30 pm..apapun memang best kelas ni...rasa fresh sikit bila dpt ilmu baru...thanks cikgu & thanks jugak sbb dpt cilok gambar lagi...hehhe

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook