Yang terkini

Monday, October 18, 2010

Yang terkini dpd hasil tangan chik la. Tak tahu nak bagi nama apa. Ala2 shimmering flower tp small and simple version punyer. Credit to kak nora and other sbb bagi idea kat chik la utk diubahsuai. Baru siap sabtu lepas, ahad terus serah pada tuanpunyer ...Ju anak mami tanjung..heheh...so hari ni publish kat sini.  Chik la dlm proses mengkompilasikan semua hasil kerja chik la sebelum2 ni dan seterusnya dlm satu blog berasingan. InsyaAllah bila dah ready nanti chik la bagitau...so pada peminat2 beading yg jengok2 kat blog chik la ni (ada ke??....ish perasan sungguh minah nih hehehe)  boleh la tengok2 kot2 nak buat sendiri ke, ada la jugak idea .....nak suruh chik la buat kan pun boleh jugak....hehehe....tp ambik masa la sikit sbb chik la ni part time jer...minat punyer pasal...layanzzz.......



You Might Also Like

4 comments

  1. so sweet... nanti nak ciplak lah utk baju raya haji

    ReplyDelete
  2. boleh ajer...pastu ko tepek kat blog....aku suka tengok org guna combination color...

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaaaaaaaa

    rajinnya azi

    ReplyDelete
  4. nieza-tq...rajin sbb minat...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook