Walimatul urus

Friday, October 01, 2010

Cehhh...tengok kat tajuk cam chik la nak jemput walimatul urus yer...hehe...dak aihhhh.....nak bagitau bermula week end ni till end of october hujung minggu chik la akan dipenuhi dengan jemputan kenduri kawin.  Jenuh makan nasik kenduri nih! Akan dimulakan dengan 2 jemputan yg akan dipenuhi esok...dan seterusnya 1 lagi jemputan hari ahad nanti...tu tak termasuk dengan jemputan rumah terbuka yg akan kami cuba selit2kan dlm perjalanan nanti.  Bagi chik la dan hubby, kami cuba penuhi jemputan yg diterima, sekiranya tak berkesempatan kami mohon maaf....kita hanya merancang, hanya Allah yg menentukan.....

antara jemputan yg diterima...ada lagi kat rumah...

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook