Lama tak jenguk blog..

Monday, September 20, 2010

Salam semua....lama dah tak update blog ni. Chik la sempat jugak jenguk blog kawan2 tp tak semua. Chik la masih bercuti2 lagi kat rumah ni. Pembantu rumah chik la suppose datang balik hujung minggu ni. Harap2 beliau tepati janji..kalau tidak haru biru jugak nak buat arrangement anak2 terutamanya. Buat masa ni chik la buat rotation dengan hubby. Walaupun kat rumah tp still kurang berpeluang layan tenet. Banyak urusan nak dibuat bermula dpd seawal pagi lagi sampai la ke malam. Kerja surirumah tak mudah jugak rupanya. Hari ni nak kena tengok jugak kerja2 pejabat tp email ajer la....harap2 takde yg urgent..kalau tak kena jugak la chik la ke pejabat sekejap.
Banyak cerita2 yg nak chik la kongsikan dlm blog nih. Nanti pelan2 chik la kayuh la yer.....:)

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook