Tahniah anak2ku...

Sunday, August 08, 2010

Lama juga chik la tak menjengah blog nih....pada kawan2 semua alhamdulillah chik la dan keluarga dah sihat sepenuhnya.....terima kasih atas doa dan komen2....sorry chik la tak sempat nak reply satu2...so kat sini chik la ucapkan sekali lagi pada chik na, alyani, kak ani, yan (kawan blog baru..tq), sue....terima kasih yer atas doa semua....
Last 2 weeks masa anak2 baru nak sembuh dan mak ayah baru nak mula demam....chik la dan hubby dpt jemputan ke Majlis Anugerah Cemerlang di sekolah anak2 chik la. Kedua2 anak ...irfan dan syafiah nak dpt anugerah...alhamdulillah....hasil usaha anak2 selama ni membuahkan hasil....walaupun kadang2 penat jugak membebel ....chik la harap anak2 chik la faham kenapa mak dia ni kadang2 non stop cakap...hehhehe.....apapun buat anak2.....terima kasih dan kejayaan hari ini adalah titik2 mula...perjalanan irfan dan syafiah masih jauuuhhhhhh lagi....
Hilang sekejap rasa sakit2 kepala dan badan bila tengok anak2 naik pentas menerima hadiah masing2....

Lets the picture share the stories......

backdrop kat dewan sekolah

tahniah irfan..

tahniah syafiah...

kakak syafiah - tahun 2, yg depan2 tu tahun 1 sbb tu saiz jauh beza....

tahun 4-abg irfan muka baru baik demam..

moga irfan & syafiah teruskan kecemerlangan....insyaAllah...

hadiah utk anak2.....

You Might Also Like

5 comments

  1. tahniah..bertuah dapat anak2 yang cerdik

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan n congrats to syafiah n irfan smoga berjaya dunia akhirat.... :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah utk anak2 kzie..semoga terus cemerlang dunia & akhirat!

    ReplyDelete
  4. tahniah buat syafiah dan irfan

    ReplyDelete
  5. ibuayu, kak ani, sue dan chik na - thanks...harap2 depa rebut peluang menimba ilmu dunia akhirat sebaiknya ....insyaAllah...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook