Ativiti Hari Ahad

Wednesday, August 25, 2010


Wah...banyak hari jugak tak update...dok kumpul gambar jer...tunggu yer chik la update satu2. Sepanjang Ramadhan ni jadual chik la memang padat...tp dlm pada tu masih sempat jugak jenguk2 blog kawan2 cuma tak sempat nak tinggal jejak.  Sekejap jer dah masuk hari ke 15 kita berpuasa...dan di corong radio pun dah mula berkumandang lagu2 raya.  Risau bila dengar lagu raya ni..nak tahu kenapa ....hehehe sbbnya ada lagi baju2 yg belum chik la manikkan lagi.....insyaAllah cuba siapkan.
Dan sejak seminggu sebelum ramadhan lagi, aktiviti chik la setiap ahad ialah mengeposlajukan baju2 pelanggan yg dah siap. Sampaikan penjaga kaunter kat poslaju tu dah kenai dah muka nih...hehhe....seronok pulak ....agaknya kawan2 yg buat business secara online sekarang mesti lagi sibukkan....packing...bawak pi post centre....ulang alik ulang alik.....tp satu jer yg chik la rasa seronok bila buat kerja2 camni (selain dpd fulus masyukkk la.... )..kepuasan....puas bila kita dpt hasilkan sesuatu yg kita minat...hmmm...


bersiap sedia utk pack dlm pack poslaju..hasil last week yg nak kena pos


terima kasih poslaju....memang laju jerk sekarang ni..hehe

You Might Also Like

2 comments

  1. aku pun dah lama tak update blog.. bz and penyakit M melanda :-)

    raya mana tahun ni?

    ReplyDelete
  2. tahun ni macam biasa arr...raya Bagan Serai Perak dulu....pastu baru balik melaka....ko balik kuala muda tak?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook