Butterfly

Monday, July 12, 2010


Dah lama chik la tak update cerita bead kat sini.  Lagi sebulan nak pose...nak pose...nak raya....bila time2 nak raya of course la kaum wanita ni akan sibuk dengan pelbagai persiapan. Bagi chik la still awal lagi....tp yg tak tahan nya bertalu2 nak menghantar baju untuk jahit manik.....huhuhu..rezeki memang rezeki tp chik la minta berbanyak maaf pada yg kawan2 yg tempahannya terpaksa chik la tolak.....takut chik la tak sempat nak membling bling kan baju kawan2 itu......cukup setakat tempahan yg chik la terima pada 1 july yg lepas walaupun ada yg senyap2 bawak terus baju tunjuk depan chik la.....huhuuhu ..terpaksa jugak diterima tetapi tanpa janji akan siap bling2 nyer.....sekarang pun chik la dah start tekan gear laju untuk settlekan baju2 yg dah dihantar..
Membebel pulak yer...apa kaitan entry ni dengan tajuknyer...ok kali ni chik la nak tunjukkan hasil jahitan chik la ala ala butterfly gitu.....baju ni dpd tuan dia mengandung, dah bersalin..sampai anak dah nak masuk 3 bulan baru chik la siapkan..huhuuhu..haru betui...tu la dok tangguh tangguh.....padan muka chik la....apa pun yg penting tuanpunya suker......jahitan di bahagian bawah baju dan hujung lengan......layanzzz....





tertinggal lak trademark... :)

You Might Also Like

4 comments

  1. teringat ade baju yg yg separuh jalan jahit manik..hu hu hu..

    ReplyDelete
  2. akak memang kreatif..try buat sendiri tp separuh jln jer..huhu

    ReplyDelete
  3. Chik na: kalau dah tinggal memang payah nak mula balik..

    ReplyDelete
  4. sue:baru join blog ker?...actually ianya adalah salah satu cara release stress..he

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook