Tengok ni dulu..

Thursday, June 24, 2010



huhu...tak sempat jugak chik la nak mengupdate blog nih. Gambar2 utk sesi cuti2 sekolah hari tu baru je load kat dlm lappy...tak edit apa pun lagi..so cerita jjcm ke pantai timur kena tunda dulu. Masa gode2 gambar2 dlm camera dan hp..terjumpa la pulak gambar jahitan manik yg chik la tak tunjuk lagi....so kawan2 layan dulu la yer. Gambar ni chik la edit guna picasa...baru try2...nak terror la bab2 mengedit2 gambor ni....dengan masa yg terhad kalu boleh nak carik prgm yg simple2 jer utk edit...janji cantik dan boleh selitkan trade mark sikit.....
baju ni ada 2 tuan....yg color2 oren tu dpd Ma trengganu...dan satu lagi tu penang mari......just simple2 punye jahitan.....sekarang ni chik la tengah kalut dengan tempahan untuk hari raya.....takut tak terlayan tempahan chik la akan tutup tempahan jahitan manik pada 1 hb Julai ni utk sapa2 yg nak booking dulu....baju sila antar sebelum 26 Julai......(eheh..cam buat promosi lak..hehhehe :)) ...so sapa2 yg berminat boleh la tinggalkan jejak yer..he




You Might Also Like

6 comments

  1. waa..dasyat tu hang bercuti..sampai 5 negeri cover ;-)

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaa jahitan manik tu.. teringin nak buat tapi baju tak siap lai kekeke

    ReplyDelete
  3. musim2 raya ni mesti byk tempahan.....so masuk fulus tu....hehehe....smoga lebat masuknya selebat manik2 tu...:)

    ReplyDelete
  4. Na: aku ikut abang aku ler...so 2 family....gamat dengan budak2...betul2 cuti kali nih..haha...

    ReplyDelete
  5. Liana: kalau nak boleh booking tempat..hehhe..baju leh hantar before/on 26 Julai.....

    ReplyDelete
  6. kak ani: alhamdulillah..buat belanja di hari raya...hehe...tp la nak cover balik duit jalan2 cuti sekolah hari tu..hehehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook