Manik...manik...manik..

Thursday, May 27, 2010


Hari ni chik la cuti....boleh la rileks sekejap pagi2 layan tenet. Kejap lagi nak pergi kedai....nak kena bli tu ..nak bli ni....anak2 pun dah ke sekolah. Hari ni hari terakhir Irfan dan Afiah exam pertengahan tahun. Harap2 anak2 ibu boleh capai result cemerlang...insyaAllah..
So pagi ni ambik kesempatan mengupdate hasil jahitan chik la yg latest. 3 pasang baju tp tuannya suruh jait hujung lengan jer. Lama jugak chik la perapkan baju ni....sorry banyak2 la yer Lyn....bukan akak sengajakan tp memang sekarang ni work load agak banyak sikit...malam dah tak larat nak layan jahitan....so kena tunggu hujung minggu ajer....tempahan utk raya pun chik la dah nak tutup dlm jangka masa terdekat ni.....cuma terima dpd regular customers jer.....hati customers mau jaga ma...... :)
Untuk baju ni Lyn minta jahit pesyen crumble mumble haril idea dpd pepari dsign....chik la olah semula ikut citarasa chik la la yer.baju2 ni pun dah selamat sampai ke tuannya di serdang.....so rakan blogger ..layanzzzz.....









You Might Also Like

4 comments

  1. cantik...terpegun tengok...kagum betul kat sesiapa yang terrer jahit manik ni..

    ReplyDelete
  2. hmmm......jeleslah tgk org pandai seni2 manik ni......k.ani pernah buat kat baju kurung k.ani n anak2 sekali jer....itupun yg simple jer....tp x kemas pun...n x cantik pun :(.....suka gmbr no. 2 dr atas.....lengan baju ke tu? Simple but nice :)

    ReplyDelete
  3. wow...sumenya come come belaka..

    yang piramid tu walaupun patternnya da lama.. tapi cantikkan.. tambah plak warna merah

    ReplyDelete
  4. zarin : thanks..memang kagum tengok mereka punyer hasil jahitan...azi buat yg simple2 jer..:)

    Kak Ani: semua tu jahitan di hujung lengan. Yg gmbr no 2 tu..hehhe idea last minute sbb tuanpunyer budget kecil so cuba buat yg tersimple sesuai dgn budget tuan baju...

    Na: thanks....jahitan try and error..sib baik jadikkk..hehehhe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook