Makan durian dan award..

Sunday, May 30, 2010

Hari minggu macam biasa kerja2 rumah awal2 lagi dah beres....hr ni pulak kat kawasan perumahan chik la takder bekalan air utk kali ke 2 dlm bulan ni...nasib baik kali ni awal2 dah perasan bekalan air dah semakin kecil....cepat2 pi tadah dlm bekas2 yg berkenaan, dlm bilik mandi, masak siap2 sarapan @ makan tengahari - nasi lemak dan mee goreng....suruh anak2 mandi awal....siap2 kemas, dpt seround basuh baju....lega bila semua settle sebelum bekalan air terputus...... :)

Ok back to cerita yg nak diceritakan..korang suka makan durian tak?...chik la makan la jugak, anak2 pun sama tp hubby memang berantu kalau bab durian ni...musim durian tahun lepas..beratus2 duit habis membeli durian...sampai pi carik kat dusun toke durian la....hehhehe...siap ambik order utk kawan2 lagi...tahun ni baru nak mula membeli sbb tempat favourite chik la beli durian baru nak start berniaga...memang meriah la rumah chik la lepas ni buat kenduri durian ...macam dusun sendiri.....apapun for starting minggu lepas hubby dah start beli beberapa biji untuk lepaskan geram....durian ni memang best...tengok la afiah makan ..hehhe
Minggu depan memang nak pi borong lagi sbb ada tetamu jauh nak datang rumah....


tengok la ulas durina nih..yum..yum..

hm.....


abis dah afiah makan....

Lepas2 makan durian , nampak pulak award dpd CHIK NA. Terima kasih chik na sbb rajin bagi award dan tag kat chik la....nanti2 bagi la lagi. Cantik award ni....


Untuk sapa2 yg blognyer masih belum ada award ni sila la ambil yer.....

You Might Also Like

2 comments

  1. anak anak aku pun hantu durian gak..pantang nampak ade jual durian kat area rumah.. mesti suruh beli..faiz suka makan ngan pulut

    ReplyDelete
  2. aduh kak...tak tahan tgk pic durian tu...durian gred ape ni??

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook