Hari Telekomunikasi Sedunia.

Monday, May 17, 2010


Hari ini 17hb May adalah tarikh yg paling diingati oleh semua warga yg bertugas dan terlibat dengan bidang telekomunikasi termasuk la chik la. Sambutan utk World Telecommunication Day (WTD) disambut pada setiap 17 May. Dulu masa dok bahagian sales memang dah plan awal2 lagi nak buat apa utk celebrate hari ini dengan pelanggan2. Sekarang ni dok support team....support la kawan2 yg organize program2 nih..hehehe
Bagi blogger2 yg nak tahu tentang sejarah perkembangan telekomunikasi ni boleh la pi melawat Muzium Telekom kat Jalan Raja Chulan KL. Macam2 benda ada kat situ. Sempat chik la google set2 telefon yg digunakan dulu2..sekarang dah jadi barang antik......

Ni yg Alexander Graham Bell guna dulu....


ihsan google..

Yang ni antara set2 yg ada....


google jugak..

Chik la pun nak kena pi jugak muzium ni suatu hari nanti.....boleh tunjuk kat anak2.......


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook